KAYMAKAM BAYRAMDA 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İKİZDERE-Ramazan Bayramın da boş durmayan İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı Güneyce köyünde 15 Temmuz Şehidi Sultan Selim Karakoç’un anne ve babasını evinde ziyaret etti.

15 Temmuz’da Ankara’da darbeye tepki yürüyüşünde Kızılay’da Genelkurmay Başkanlığının önünde darbecilerin açtığı ateşle şehit düşen Güneyce köyünden Sultan Selim Karakoç’un anne ve babasını evinde ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Kaymakçı ‘şehitlerimizin geride kalan emanetlerinin devletin ve milletin emanetleri olduğunu belirterek, Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Kendileri ve aileleri için ne yapsak azdır. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. İhtiyaçları var mı, sağlıkları nasıl sürekli takip etmek zorundayız” dedi. Şehit ’in anne ve babası İlyas Karakoç Kaymakamın bu ziyaretinden son derece memnun olduklarını söyleyerek Kaymakam Cafer Kaymakçı’ ya ve ziyarete gelenlere teşekkür edip dualarda bulundular.

Kaymakam Cafer Kaymakçı “Ramazan Bayramı” münasebetiyle 15 Temmuzda şehit düşen Sultan Selim Karakoç şehidimizin ailesini ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Bçvş. Burhan Işık ve İlçe Müftülüğünden görevlilerde eşlik etti.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber