MHP BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İKİZDERE-İkizdere Belediyesinin Yöresel Ürünleri ilçede pazarlama ve satmak amacıyla seçim öncesi vaat ettiği projelerden Yöresel Ürün Çarşısı için çalışmalar devam ediyor.

MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’İkizdere yöresel ürünler pazarı ve dere geçişi kamelya projelerimizin proje çalışmaları bitti hamdolsun. Kamelyalar için alt betonlarını döktük ve ahşap belediyemizin atölyesinde imalatına başladık. Kamelyalar bu yaza yetişecek inşallah. İlçede yöresel ürünlerin değerlendirilmesi pazarlanması konusunda eksiğimiz vardı, bu ürünlerimizi satacak yerimiz yoktu. Seçimde söz vermiştik.

Söz verdiğimiz Yöresel ürün çarşımızı hazırlamaya başladık. Kamelyalarla aynı alanda konuşlandıracağımız yöresel ürünler pazarı ahşap yapılardan oluşacak ve 2022 yazın da onları halkımızın hizmetine sunacağız. Bölgenin elektrik aydınlatması ve alt yapısı bittiğinde çekim merkezi olacak inşallah. Bu projede proje çalışmalarını yürüten İkizdere Belediyesi Fen İşleri ekibime ve mimarımıza Hacer hanıma ilçem adına teşekkür ediyorum’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber