MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU YEŞİLAY'I ZİYARET ETTİ

Ayvazoğlu ve Çebi, Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve bölge koordinatörü Köksal Boz ile bir süre sohbet ederek, Yeşilay’a üye oldular. YEDAM ekibinin de hazır bulunduğu ziyarette, Ayvazoğlu ve Çebi’ye Yeşilay ve YEDAM’ın hakkında bilgi verildi.
Şube Başkanı Işıl Demir Güner, “Yeşilay Trabzon Şube başkanlık görevini Mayıs ayında Köksal Boz başkanımdan devraldım. Yeşilay’ın içine girdikten sonra ne kadar önemli bir kuruma gelmiş olduğumu anladım. İyi ki Yeşilay var. Süreç içerisinde Yeşilay eğitim programlarımızı, eğitimlerimizi yaptık. Milli Eğitimden formatörlerimiz var. Bağımlılıkla mücadelede sürecin takibi de önemli. YEDAM bunları sürekli takip ediyor. Kişilerin bağımlılıktan kurtulmasından tutun da sonraki sürecin takibi, bağımlı kişilerin topluma kazandırılması, iş imkanları sunulmasına kadar bir çok sürecin yakın takipçisiyiz. Esnaf projelerimizde esnaflarımıza broşürlerimizi astık. Yeşilay gönüllülerimiz ile sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Yeşilay sahada” dedi. 
Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Yeşilay’ın öneminden bahsederek, “Yeşilay artık boş zamanın değil en kaliteli zamanın ayrılacağı çok büyük bir sivil toplum kuruluşu hâline gelmiştir.  Bağımlılıkla mücadelede seferber olduk. Trabzon’da bölge binası, şube binası ve YEDAM var. Bir de rehabilitasyon merkezi açmayı düşünüyoruz. Bağımlılıkla mücadele için yoğun mesai harcayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da çok teşekkür ediyoruz. Bizler de bölgemizde, illerimizde bağımlılıkla mücadele için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gönüllü profesyonellerimiz, gönüllü ekibimiz ile her an sahadayız. Sahaları boş bırakmıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Yeşilay Trabzon’da gerçekten yoğun mesai harcıyor. Çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Allah sizlere kolaylık versin. Bağımlılıktan kurtulmak çok zor. Halkımızın bağımlı olmaması tek temennimiz. Gönül ister ki YEDAM’a da rehabilitasyon merkezine de ihtiyaç olmasın. Maalesef var. Bu mücadelede bize de Yeşilay’a da ailelere de büyük görev düşüyor. Ben de elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” ifadelerine yer verdi. Yeşilay’a üye olan Ayvazoğlu’na, Yeşilay’ın kitap seti de hediye edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber