banner240
banner237
banner238

MUHTARLAR ÇÖZÜM İÇİN TOPLANDI

İKİZDERE-Kaymakam Tarık Buğra Seyhan başkanlığında "Muhtarlar Toplantısı" İkizdere Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı. Muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinlemek üzere Kaymakam Tarık Buğra Seyhan başkanlığında yapılan toplantıya kurum amirleri ile tüm köy ve mahalle muhtarları eksiksiz olarak katıldı. Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’’ köy ve mahallelerimizde devletimizin temsilcisi olan Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rol oynadıklarını, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması yönünde bu ihtiyaçların belirlenerek ilgili kurumlarımızca giderilmesi yönünde çalışmaların yapılacağını belirtti’’. Toplantıya katılan muhtarlar sırayla söz alarak köy ve mahallelerinin ihtiyaçlarının neler olduğunu başta Kaymakam olmak üzere, kurum amirleri ile yüz yüze görüşerek talep, görüş ve önerilerini belirttiler.

MUHTAR DERNEK BAŞKANI ORHAN BAŞ ÇORUH EDAŞ’TAN DERTLİ

İkizdere Muhtarlar Dernek Başkanı Orhan Baş ise dağınık bir arazi yapısı olan İkizdere’de Çoruh EDAŞ’ın eleman eksikliğinden kaliteli hizmet yapamadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti ’Çoruh EDAŞ birçok yayla ve köyü olan İlçemize yeterli hizmet yapamıyor. Elemanları az. Çoruh EDAŞ niye eleman almıyor. Eleman az olunca arızalara yetişemiyorlar yeterli olmuyor. Ben Muhtarlar Dernek Başkanı olarak TEİAŞ Genel Müdürlüğüne kadar müracaat ettim ama topu hep özel sektör olan Çoruh EDAŞ’a atıyorlar. Bizim sahibimiz yok mu? Çoruh EDAŞ niye eleman almayarak bizi mağdur ediyor. İlk fırsatta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da konuyu arz edeceğim’ dedi.

Kaymakam Tarık Buğra Seyhan kurum amirleri ve muhtarların koordineli olarak köy ve mahallelerimizin sorunlarının çözümü için talimatlar verdi. Toplantıda İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri tarafından genel asayiş yönünden bilgilendirmeler yapıldı.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber