‘Odak Fotoğrafçılık ve Gezi Kulübü’ne ilgi büyük!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan ve şimdiden verdikleri kurslarla, yaptıkları çalışmalarla ilgilileri üzerine çekmeyi başaran ‘Odak Fotoğrafçılık ve Gezi Kulübü’, yeni çalışmalara hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde fotoğrafçılık kursunun yanı sıra, Erzurum gezisi de düzenleyen kulüp şimdiden takdirleri topladı. 

Bu tarz etkinliklere son hız devam edeceklerini söyleyen kulüp başkanı Salva Vakilzadeh ile başkan yardımcısı Yasin Karadeniz, kulübü açmalarındaki en büyük amaçlardan birkaçının fotoğraf ve video üzerine eğitimler vermek, bunun yanı sıra sosyal aktiviteler ve geziler yaparak öğrencilerin yeni yerler keşfetmesini ve eğlenmesini sağlamak olduğunu anlattılar.

Gönüllülük esaslı olarak program ve proje yapan kulüp olarak kitlelere yayılmak istediklerini belirten Vakilzadeh ile Karadeniz, kulüp bünyesinde fotoğrafçılık kursu ile insansız hava araçları kursunun verilmek istendiğini, bu kursların sadece teorik de kalmaması için de pratik olarak birden çok kamera, ışık, drone ve bunlara benzer birden fazla teknolojik cihazlarının da olduğunu anlattılar.

“GEZİ FAALİYETLERİMİZ OLACAK”
Erzurum’da mezun olduklarında arkalarında yeni iletişimciler bırakmak istediklerini aktaran Vakilzadeh ile Karadeniz, “Bunun yanı sıra gezi ve eğlence faaliyetlerimiz de olacak. Biz gezileri ve etkinlikleri söylememekten yanayız. Çünkü hem sürpriz, hem de güzel faaliyetler bizleri bekliyor olacak. Son olarak da kulübümüzün üyelik işlemleri hala devam etmektedir. Fotoğrafa ve bizimle birlikte faaliyet yapmak isteyen arkadaşlarımızla, üye olup iletişime geçebiliriz.” dediler.

Haber: Devrim AKTÜRK 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber