Özer ve Yavuz ailelerinin mutlu günü

Gülsen Yavuz ile yaşamını birleştiren Özer, Trabzon protokolü ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu törenle dünya evine girdi.

Zorlu Grand Otel’de düzenlenen ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikah merasiminde çiftin şahitliklerini Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, damadın amcası Mehmet Özer, Daryuş Gaffari ve Rümeysa Birşen yaptılar.

Kendilerini birbirlerine bağlayan ömürlük imzayı atan çifte evlilik cüzdanını Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin hediyesi kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, şanlı Bayrağımızı da AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu takdim ettiler.

Nikah törenine Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Arsin OSB Başkanı Dursun Ali Sakarya, TTB Meclis Üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özer ve Yavuz ailelerini tebrik ediyor, Tuna Temel ve Gülsen’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber