PTT Çalışanlarından spora teşvik..

Öztürk’ün bireysel çabaları PTT Genel Müdürlüğü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Spor Daire Başkanı Ayhan Pala’nın gayretleri neticesinde 24 Şubat Trabzon Yarı Maratonu Halk Koşusuna 3’üncü kez katılım sağlayan PTT çalışanları kendi kategorilerinde önemli dereceler elde ettiler.

Pandemi nedeniyle geçen yıl yapılamayan ve bu yıl da bazı nedenlerden dolayı geciken ödül töreni önceki gün Millet Bahçesi’nde yapıldı. Törene, PTT Fatih Merkez Müdürü Mehmet Bal, Satış ve Pazarlama Müdürü Nebahat Atasoy, PTT çalışanları ve yakınları katıldı.

Toplam 6 kategoride yapılan yarışlar sonucunda ilk üçe kupa, ilk beşe de madalya verildi. Buna göre 2020 yılında Büyük Erkeklerde Turan Karagül, Ertan, Gürman, Şener Kasapoğlu, Büyük Bayanlarda İrem Karagül, Mürvet Usta, Esra Mollahüseyinoğlu ilk üçe giren isimler oldular.

2021 yılında yapılan yarışmada ise Küçük Kızlar kategorisinde Miranur Kasapoğlu, Meryem Dilan Kazaz, Gülberra Sarı, Küçük Erkekler kategorisinde Süleyman Gün, Yunus Emre Öztürk ve Ferhat Gün ilk üç sırayı alan isimler oldu.

‘Umuda Koş’ sloganı ile 2021 yılında düzenlenen 3.PTT Çalışan ve Yakınları Büyük Bayanlar kategorisinde ise Zeliha Bektaş, Nebahat Atasoy, Nermin Gün, Büyük Erkekler kategorisinde de Mehmet Can, Şener Kasapoğlu ve Turan Karagül dereceye giren isimler oldular.

Etkinlik için büyük uğraşlar veren Kadir Öztürk herkesi spor yapmaya davet ederek “Öncelikle bizi bugün burada yalnız bırakmayan herkese ve bu etkinliğe katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah bir an önce bu salgından kurtuluruz. Önceliğimiz sağlık elbette. Sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor. Amacımız gelecek yıl daha geniş katılımla daha güzel bir organizasyonla bir arada olmak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber