banner240
banner237
banner238

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTUK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Şehitlerimizin geride kalanları ve gazilerimiz bizlerin de ailesidir. Onlar için ne yapsak az, her zaman yanlarındayız.” dedi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başlayan programda, Başkan Ekim, iftar öncesi masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

İftara, Başkan Ekim’in yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, İle Müftüsü Ramazan Tekin, Akçaabat eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçe protokolünün diğer üyeleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

“Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız”

Şehitlere karşı en büyük vazifenin, onların canlarını feda ettikleri değerlere ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak olduğunu vurgulayan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, “Bizler de bütün gücümüz ve imkânımızla şüheda emaneti vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkacağız. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız.” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber