ŞİİR DRAMA VE KLASİKLER SAHNEDE

2017-2019 Yılları arasında Kanuni Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde İspanya,İtalya,Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Letonya ülkeleri ile yürütülmekte olan “ ŞİİR DRAMA VE KLASİKLER SAHNEDE “ isimli Avrupa Birliği Projesi kapsamında çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Her aktivitesi okumaya dayanan ve öğrencilerin okuyarak kendilerini ifade edebilme,eleştirisel düşünme ve daha birçok kazanımlarda bulunmalarını hedefleyen proje gereği öncelikle “AİLELER KLASİK ROMANLARI OKUYOR” aktivitesi 1.dönem 9. Sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin 2.dönemde ise 11.sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin katılımları ile okul kütüphanesinde düzenlenen OKUMA SAATLERİ – MÜNAZARA ve EDEBİYAT YARIŞMASI olmak üzere üç adımda gerçekleştirildi.

Şiir alanında ise 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencileri kendi yazdıkları ingilizce şiirlerle okul bünyesinde düzenlenen ŞİİR YARIŞMASINA katıldılar. Komisyonunun üyelerinin verdiği karara göre seçilen en iyi şiir, okuyucusu ile birlikte ödüllendirildi.

Son olarak yine proje kapsamında “ÖĞRENCİLER SAHNEDE”  aktivitesi gereği ROMEO JULIET oyunu ingilizce olarak 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibi tarafından başarı ile sahnelendi.

Tüm bu aktiviteler öğrenci, öğretmen ve aileleri tarafından ilgi ile izlendi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber