Şükrü Erüz emekli oldu..

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazlı Genç, Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri oldu

Nazlı Genç, Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri oldu

Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB), yaklaşık 25 yıldır Genel Sekreterlik görevini sürdüren Şükrü Erüz emekli oldu. Yerine aynı kurumdan vekaleten Nazlı Genç atandı.

Aralıksız olarak çeyrek asırdır borsanın genel sekreterliğini yapan Şükrü Erüz’e Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan tarafından hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verildi.

Erüz’den boşalan Genel Sekreterlik görevine ise Proje Uzmanlığını sürdüren Nazlı Genç yönetim kurulu kararı ile vekaleten getirildi. Nazlı Genç’in borsa meclisinin ilk toplantısında göreve asaleten atanması bekleniyor.

Başkent Üniversitesi mezunu olan ve Trabzon ABİGEM ile 2011’de yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda 2 yıl süreyle Dış İlişkiler Direktör Yardımcılığı da yapan Nazlı Genç, borsada 5 yıldır Proje Uzmanlığı görevinde bulunuyordu. Nazlı Genç, ileri derecede İngilizce, orta seviyede Almanca ve İspanyolca biliyor.

Şükrü Erüz emekli oldu..
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.