Tiyatrocu Anıl Uzlu asker oluyor..

Trabzon’un sevilen simalarından Yıldız Boks Spor Kulübü Başkanı Tufan Uzlu’nun ilk göz ağrısı oğlu tiyatrocu Anıl Özkan Uzlu bu günlerde gurur ve hüznü bir araya yaşıyor. Gururlu çünkü vatan borcunu yerine getirmek için nizamiyenin yolunu tutuyor, ailesinden ilk kez ayrı kalacak olması da ayrıca hüzün veriyor.

Önceki akşam Aksular Otel’de düzenlenen veda gecesinde ailesi, arkadaşları ve sevenleri ile bir araya gelen Anıl Özkan Uzlu, hem stres attı hem de gözyaşlarını içine akıttı. Geceye dedesi THM sanatçısı Temel Uzlu türküleri, Akçaabat Kız-Erkek Folklor Ekipleri de horon gösterileriyle ayrı bir renk kattı.

Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Selim’in yanı sıra, Akçaabat Folklor Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubu, Kafem Tiyatro Grubu oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı gecede kemençelerde Harun Parmak, Hasan Seyis, davulda Sinan Güneysu, zurnada Ömer Gaydan ve klavyede de Naci Ay muhteşem bir programa imza attılar.

Zaman zaman neşeli zaman zamanda hüzünlü dakikaların yaşandığı program sonunda çekilen aile fotoğrafları gecenin ölümsüz karelerini oluşturdu. KA-FEM Tiyatro Grubu’nun başarılı oyuncularından olan Anıl Özkan Uzlu vatani görevini yapmak için Şanlıurfa’ya gidecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber