Trabzon'da Koronavirüs Belediyelere Sıçradı! 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, hem Trabzon Büyükşehir, hem de Ortahisar Belediyesi'nde çalışan 4 kişinin daha testi pozitif çıktı. Belediye çalışanları ve yakınları karantina altına alındı. 

Trabzon’da Koronavirüs 2. dalgası hızla yayılmaya devam ediyor. Temmuz ayının başında başlayan vaka artışı il genelinde hızla devam ederken toplamda Koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısının 300’ü geçtiği ifade ediliyor.

BELEDİYELER DE ETKİLENDİ

Koronavirüsün yayılmasından Trabzon’daki belediyelerde çalışanlar da etkilendi. 
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi'nde toplamda 4 çalışanın gösterdiği semptomlar sonrasında yapılan testlerinin sonuçları belli oldu.  

BÜYÜKŞEHİR’DE VE ORTAHİSAR’DA 2'ŞER VAKA

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Daire Başkanlığında çalışan Z.T. VE S.U. isimli 2 çalışan ile Ortahisar Belediyesi Yapı Kontrol İşlerinde çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi'nde testleri pozitif çıkan işçilerin temas kurduğu ifade edilen 8 kişide karantina altına alınırken Yalıncak’taki binanın da geçici bir süreliğine kapatılmasının gündemde olduğu belirtiliyor.  

OF VE ARAKLI'DA TEDAVİ ALTINDALAR...

Ortahisar Belediyesinde çalışan ve testleri pozitif çıkan Y.G.'nin ailesiyle birlikte Of'ta, E.K.'nin ise Araklı'da tedavi altına alındığı bildirildi.  

OF BELEDİYE BAŞKANININ TESTİ DE POZİTF ÇIKMIŞTI

Öte yandan Trabzon Of İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da testi pozitif çıkmıştı. Başkan Sarıalioğlu’nun koronavirüs nedeniyle tedavi altında tutulduğu belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber