Trabzon'da Opera Günleri heyecanı

Devlet Opera ve Balesi, ilkbahar yaz sezonu etkinlikleri kapsamında 22-29 Nisan tarihleri arasında Trabzon 3. Opera ve Bale Günleri Festivali düzenleyecek. 

Festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Şehrimizde üçüncü kez temsiller ve konserler düzenleyecek olan Devlet Opera ve Balesi'ni Trabzonlu sanatseverlere buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bünyesinden pek çok sanatçıyı ve sanatkârı çıkaran Trabzon'da bu tür etkinliklerin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bütün vatandaşlarımızı üçüncü kez düzenleyeceğimiz bu seçkin sanat etkinliklerini izleyeme davet ediyoruz" dedi. 

Festival; Trabzon Valiliği, Trabzon İl Kültür Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesi, Akçaabat Belediyesi, Forum AVM Trabzon Yaşam Ve Alışveriş Merkezi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin desteğiyle düzenlenecek. Festivalde seyircinin beğeniyle izleyeceği bir ücretsiz çocuk oyunu, çocuklara yönelik dört eğitim konseri etkinliği, üç konser, bir operet ve bir modern dans gösterisi olacak. 22-29 Nisan 2019 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliklerle Trabzon'un yurtiçi ve yurtdışı tanıtımına katkı sağlanacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber