Trabzon’da yeni modern diyetisyen ofisi hizmete girdi

Bu sayede kaliteli diyetisyen ofisleri de artık yaşamamızın bir parçası olacak gibi görünüyor.

Trabzon’un sevilen ve aynı zamanda en renkli simalarından biri olan Tarım ve Orman eski il müdürlerinden Ali Çankaya’nın biricik kızı Ekin Çankaya, Trabzon’da fonksiyonel diyetisyen olarak hizmet verecek.

Çankaya sağlıklı beslenmek isteyen herkesin mutlak suretle bir diyetisyene ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Sağlıklı bir hayat sürmek isteyen herkesin dengeli beslenmesi gerekmektedir. Bahsedilen dengeli beslenmede uzman görüşü çok önemlidir. İdeal kilonuza ulaşmak ya da o kiloyu korumak için uzman desteğini her zaman alabilirsiniz. Diyetisyen kontrolünde yapılan beslenme programları sayesinde sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Eğer sürekli ve hızlı kilo alıyorsanız ya da kaybediyorsanız, herhangi bir sağlık probleminiz varsa, normal seviyede kolesterolünüz yoksa, düzensiz besleniyorsanız, kronik yorgunluk ve bitkinlik yaşıyorsanız ve metabolik veya hormonal bozukluğunuz varsa diyetisyene gitmenizde fayda vardır” dedi.

Trabzon İş Hanı’nda son derece modern olarak dizayn edilen diyetisyen ofisi sadece insanların muayene olabileceği ya da listelerin hazırlanacağı bir yer olarak değil, gelenlerin rahat edip huzur bulabileceği, sağlıklı beslenme konularında workshopların yapılabileceği bir yaşam alanı olarak düşünülmüş. Diyetisyen ofisinde vitamin barı, salıncak ve dinlenme köşeleri de yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber