TTB Başkanı Ergan, “Türk milleti özgürlüğüne her dokunuşta destan yazmıştır.”

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk Milleti’nin özgürlüğüne dokunulmasında tepkisini her zaman ortaya koyarak destan yazdığını söyledi.

Eyyüp Ergan, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Dünya tarihinin en eski milletlerinden olan ve birçok devlet kurmuş olan Türklerin en büyük özelliklerinden biri esarete asla boyun eğmeyerek, hür ve bağımsız yaşamak için üzerlerine düşeni her şartta canı pahasına yapmalarıdır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün de hangi şartlar içinde olunduğuna bakılmaksızın her ahvalde Türk insanı özgürlüğü için mücadelesini her devirde ortaya koymuştur ve koymaya da devam edecektir.

15 Temmuz’da Türk milletini bölüp parçalamak, Türk devletini yıkmak için mücadele ederken şehit ve gazi olanlar bunun son örnekleridir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bir takım aşağılık emellere sahip olanlar önümüzdeki süreçte de çıkabilecektir. Ama Türk Milleti’nden alacakları cevap, her daim 15 Temmuz’daki gibi olacaktır.

Bu vesile ile birlik ve bütünlüğümüzün en büyük hazinemiz olduğunu bir kere daha ifade ediyor, Türk Devletini güçlü, Türk Milleti’ni mutlu kılmak için çalışmanın hepimizin öncelikli vazifesi olduğunu belirtiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber