banner240
banner237
banner238

Tüm imkânlar seferber edildi Milletimizin yanındayız

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyerek, “İlçemiz genelinde hem pandemi desteği hem de sosyal destek ödemeleriyle devletimiz, hükümetimiz aziz milletimizin yanında oldu. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edecektir.” dedi.
HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK
AK Parti hizmet anlayışının temelinde Şeyh Edebali’nin “Ey oğul, insanı yaşat ki, devlet yaşasın” öğüdünün yattığını ifade eden Çebi “19 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her zaman vatandaşımızın yanında yer aldık. Vatandaşımızın sevincine, üzüntüsüne ortak olduk, gönül köprüleri kurduk. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda proje ürettik, uyguladık. Özellikle dünyayı adeta esir alan koronavirüs pandemi döneminde de vatandaşımızın sıkıntılarına çare bulmaya, destek vermeye, yanlarında olmaya devam ediyoruz.” dedi.
DESTEKLER SÜRÜYOR
Devletin pandemi destekleri dışında sosyal devlet anlayışıyla da milletinin yanında olduğunu vurgulayan Çebi şöyle devam etti: “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız vasıtasıyla ilçemiz genelinde son bir yılda 1188 çocuk adına ailelerine 19 milyon 694 bin TL, 2 bin 724 engelliye 52 milyon 100 bin TL, koruyucu ailelere 429 bin 219 TL, 4 bin 124 anneye 1 milyon 751 bin TL, olmak üzere toplam 73 milyon 975 bin TL sosyal yardım ödemesi yapıldı. Öte yandan Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla da geçtiğimiz yıldan bugüne ilçemizde ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 6 milyon 354 bin TL’lik destekte bulunuldu.” diye konuştu.
MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan Sosyal Koruma Kalkanı desteklerine de değinerek şunları söyledi: “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın sosyal destek programı, Biz Bize Yeteriz Türkiyem, kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği, normalleşme desteği kapsamında ülkemiz geninde vatandaşlarımıza toplamda 60 milyar 38 milyon 892 bin TL destek sağlandı. Bundan sonra da devletimiz, hükümetimiz tüm imkânlarıyla aziz milletimizin yanında olmaya devam edecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber