banner240
banner237
banner238

ULUSLARARASI İSPİR PANAYIRI BAŞLADI

İSPİR-Uluslararası Tarihi İspir Panayırı Cuma günü düzenlenen törenlerle Mehter Takımının ilçe merkezinde yaptığı gösterisiyle başladı.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun İspir Panayırı hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi’Tarihi Panayırımızın açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Tüm hemşerilerimizi Panayırımıza davet ediyoruz. Pandemi nedeniyle bu sene 8-17 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarihi İspir Panayırı etkinliğimiz hakkında esnafımız ve vatandaşlarımıza değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Erzurum Valimiz Sn. Okay Memiş Bey, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen Bey, Atatürk Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ömer Çomaklı Bey ve çok sayıda misafirimiz olmak üzere muhteşem türküleriyle bizleri coşturan çok kıymetli sanatçılarımız Aysun Gültekin Hanımefendi ve Ali Kınık kardeşime, Büyükşehir Mehteran Ekibine, Erzurum Atlı Spor Kulübüne ve varlıklarıyla alanımızı şereflendiren değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Tarihi İspir Panayırımızın ikinci gününde, İspir ve Pazaryolu Gelenek ve Görenekleri Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen 13. İspir Boğa Güreşleri yapıldı. Boğa Güreşleri büyük bir kalabalık topladı ve ilgi çekti. Halkımızın heyecanla izlediği bu geleneksel güreşleri düzenleyen Dernek Başkanı Temel Aktaş hocamızın şahsında tüm dernek üyelerine, ilçemizden ve çevre ilçelerden katılım sağlayan boğa sahiplerine, etkinliğe sponsor olarak destek veren tüm hemşerilerimize alanımızı şenlendiren tüm boğa sever halkımıza teşekkür ediyorum’’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber