Vali Ustaoğlu’ndan Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi’ne Ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Sağlık Bakanlığı Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu’na incelemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Yavuz Çakıroğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bünyamin Gürsoy ve diğer ilgililer eşlik etti.

Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi’ndeki birimleri gezen Vali Ustaoğlu, Sağlıklı Hayat Merkezlerinin önemine değinerek, “Mevcut sağlık hizmetlerinin yanı sıra; aşırı kilolu, obezite, sigara bağlılığı gibi sağlık problemleri de bulunan vatandaşlarımıza son derece faydalı hizmetler sunacak bu merkezin teşekkülünde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Birimleri ziyaretinin ardından yapılan sunumla Vali Ustaoğlu’na Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesindeki; Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı, Kanser Erken Teşhisi ve Tarama Hizmetleri, Tüberküloz ve Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadele, Diyabet ve Obezite, Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Çalışmaları, Psikososyal Destek hizmetleriyle ilgili bilgiler verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber