Yeni muhtardan dayanışma iftarı

31 Mart yerel seçimlerinde Alsancak Mahallesi muhtarlığına seçilen Sebahattin Pırasoğlu bir gurup davetliye iftar yemeği verdi.

Alsancak mahallesinin yeni muhtarı Sebahattin Pırasoğlu Azası Şenol Altıntaş’a ait işyerinde Türkiye muhtarlar federasyonu Akçaabat şubesi Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli, Gazeteciler Cemiyeti başkan yardımcısı Uğur Tütenk, Sebat Haber internet gazetesi sahibi Hüseyin Özkurt, Muhtar azaları ve davetlilere iftar yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Akçaabat Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli “ yeni Alsancak mahallesi muhtarını tebrik ediyorum. Önümüzdeki muhtarlık döneminde mahallesi için güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Mahalle halkının yapacağı çalışmalarda kendisini desteklemeleri işlerin daha çabuk yapılmasını sağlar. Bizlere verdiği iftar yemeğinden dolayı muhtar ve azalarına teşekkür ediyorum” dedi.

Alsancak mahallesi yeni muhtarı Sebahattın Pırasoğlu ise “ Öncelikle mahallemin sorunlarını tespit edeceğim. Daha sonra öncelik sırasına göre çalışacağız. Yapılacak işlerde mahalle halkının yardımını bekliyorum. El birliği ile mahallemizi güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber