Yeşilay ekibi, Açı Kolejinde öğrencilerle bir araya geldi

Rehberlik Araştırma Merkezinden uzman formatör öğretmenler de teknoloji bağımlılığı konusunda öğrencilere bilgilendirmede bulundular. 
HEDEFLERİNİZ OLSUN
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, “Bağımlılıkla mücadele eden en büyük kuruluşuz. Yeşilay 103 yaşını geride bıraktı. Gençsiniz, hevesleriniz hayalleriniz var. Yaşam ve öğrenmenin en güzeli faydalı insan olmaktır. Sizler geleceğe faydalı olacaksınız. Çok çalışın. Eğlenerek, mutlu olarak çalışın. Faydalı insan olmayı kendinize hedef seçin” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZA KATILIN
Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, “Teknoloji çok gerekli. Bunun farkındayız. Ödevler oradan yapılıyor. Sizi ele geçiren unsurlardan bazısı teknoloji ile bundan uzaklaşmalısınız. Şubemize gelin, gönüllü olun, bizimle saha çalışmalarına katılın. Bizlere destek olun” diye konuştu.
ÖNLEYİCİ ÇALIŞMALAR
Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Zehra Aydın, “Bu hizmetleri gelecekte sizler devralacaksınız. Yeşilay olarak önleyici çalışmalar yapıyoruz. Kamu yararına çalışıyoruz. Okul öncesinden 12. Sınıfa kadar sağlıklı yaşam, teknoloji, tütün, alkol, kumar bağımlılığı ile önleyici çalışmalar yapıyoruz. Önleyici çalışmalar bağımlı olmadan bağımlılığı önlemektir. Eğitim kadromuzu Milli Eğitim rehber öğretmenlerimiz oluşturuyor. Bu eğitimleri tüm okullarda veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber