YEŞİLAY HER YERDE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, yönetim kurulu üyeleri ve gönül elçileri sahaya indi.

Avrasya Pazarı, Pazarkapı ve Mumhanaönü esnaflarını ziyaret eden Yeşilay’ın gönül elçileri, gönüllü Yeşilay esnaflarının camlarına gönül elçisi afişlerini asarak, broşürlerini bıraktı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Yeşilay’ın gönül elçileri ile sahada aktif olduğuna vurgu yaparak, “Gönül elçileri programımız kapsamında, Yeşilay gönüllüsü esnaflarımızın camlarına afişler, stikırlar yapıştırıp broşürlerimizi bırakıyoruz.

Projemiz kapsamında kentimizde ve ilçelerimizde esnaflarımızı ziyaretlerimiz devam edecek.

Bağımlılıkla mücadelede aktif bir şekilde yönetimimizle, gönüllülerimizle, gönüllü profesyonellerimizle birlikte aktif bir şekilde sahada olacağız.

Trabzon’umuzda farkındalık oluşturmak için sahalardayız. Çok kısa bir sürede kentimizde gözle görülür bir gönül elçileri projemizi yapacağız inşallah. Zararlı alışkanlıklar ve bunlarla mücadele noktasında esnaf esnaf, kapı kapı dolaşıp bilgilendirici çalışmalarımız olacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber