YETİMLERE SAHİP ÇIKTILAR

Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği ve AİD Trabzon yetim ailelere sokağı çıkma yasağında hijyen paketi ve oyuncak dağıttı.

“Sokağa Çıkma Yasağında Aileleri Unutmuyorlar”

Trabzon İHH'nın desteklediği yetim ailelere AİD Trabzon ile birlikte hijyen paketi ile oyuncak dağıtıldı. Hijyen paketinde; kolonya, banyo sabunu, sıvı sabun, çocuklar için diş fırçası ile diş macunu, bulaşık deterjanı, ıslak mendil, maske, çamaşır suyu ve tuvalet kağıdı bulunmakta.

“Evimize Kadar Gelmeleri Daha Güzel”

Hizmetten memnun olduğunu aileler, “Paketlerin evimize kadar gelmesi güzel. Trabzon İHH ve AİD Trabzon'a çok teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.

Hijyen paketlerinin bu sıkıntılı günlerde geldiğini aktaran vatandaşlar, “Hiçbir zaman bizleri unutmuyorlar ve desteklerini esirgemiyorlar. Hijyen paketlerimiz de geldi. Biz çok memnun kaldık" diye konuştu

Koronavirüse karşı tedbirlere dikkat ettiğini belirten aileler, “Ne zaman bir eksiğimiz olsa ihtiyaçlarımızı her zaman karşılıyorlar. Bugüne kadar vermiş oldukları destek için kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

“İhtiyaç Sahiplerine Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”

Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Zühtü Kalma yaptığı açıklamada; "AİD Trabzon'un bu güzel projesine katkı verenlere teşekkür ederiz. Gönüllü doktor arkadaşlarımızın AİD Trabzon Sorumlumuz Abdussamet Şahin öncülüğünde başlatmış

olduğu ve bu zor günlerde ailelerimiz için en büyük ihtiyaçlardan oluşan bu güzel yardım için teşekkür ederiz. Yetim ailelerimize sokağa çıkma yasağında dağıttıkları bu kolilerle destek oldular. Allah razı olsun." dedi.

AİD Trabzon ve projenin sorumlusu Abdusssamet Şahin ise yaptığı açıklamada; "Kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz bu projeye yetim ailelerimiz ile başlayalım istedik. Koronavirüs sürecinde en çok dikkat etmemiz gereken noktalardan birisi temizlik ve hijyen. Tabi bu süreçte çocuklarımızı unutmadık. Trabzon İHH'nın oluşturmuş olduğu ve desteklediği tüm yetimlerimize yaş gruplarına göre oluşturulan oyuncakları da dağıtmış olduk. İnşallah gelen bağışlarla daha çok aileye ulaşacağız. Bu süreci beraber aşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmaya gönül veren doktor arkadaşlarımıza şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber