banner240
banner237
banner238

AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcunu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolaysıyla mesaj Yayımladı

29 Ekim’in önemini vurgulayan İl Başkanı Mumcu “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, bu aziz vatan için savaşmış kahramanlarımızın hatıralarını canlı tutmak, gelecek nesillere anlatmak ve unutturmamak temel gayemizdir. Bu devleti bizlere emanet eden şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle yad ediyorum. 99 yıl önce zor ve imkansızlıklar içerisinde kurulan Cumhuriyetimizin o zamanlardan bu zamanlara kadar geldiğimiz noktada bizler bilimde, teknolojide, sanayide, ticarette, sağlıkta, kültürde hemen her alanda gücüne güç katarak devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ülkemizin ikinci Yüzyılına dair geleceğe ışık tutacak ve hedeflerimizin bizleri daha ileriye götürecek olan “Türkiye Yüzyılının” yeni vizyonunu ortaya koyacağız. Türkiye olarak Yeni Yüzyılı şekillendirecek hedef ve projelerle davamıza devam edeceğiz. Yerli ve Milli İHA, SİHA ‘mızı yapan ve Ordumuzu son 20 yılda %20’lerden %80’leri geçen oranda Milli Savunma Sistemleriyle donatıldı.” dedi.

“Cumhuriyetimizin yeni asrında yerli otomobilini yapan bir ülke durumuna geldik. Yeni Türkiye Yüzyılında ise yerli otomobilimiz TOGG’u üretmemizin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yaşına girmiş olmasının ve önemli bir Türkiye Yüzyılının asrına girmemizin mutluluğu içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber