AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi “Hakan Fidan demek; Türkiye’nin istiklâl ve istikbal davasıdır.

Katıldığı bir tv programında altılı masanın iktidara gelmesi halinde MİT Başkanı Hakan Fidan’ı görevden alacaklarını söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e bir tepki de AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahadin Çebi’den geldi.
MİT DESTAN YAZDI
Türkiye’nin hem iç hem de dış istihbaratta elde ettiği başarının mimarlarından birinin MİT Başkanı Hakan Fidan olduğunu söyleyen Çebi, “Başta Suriye ve Irak’ın kuzeyi olmak üzere dünyanın dört bir yanında yapılan MİT operasyonlarıyla terör örgütlerine büyük darbeler vuruldu. Nokta operasyonlarla çok sayıda terörist faaliyetin de eyleme dönüşmesi engellendi. Ayrıca PKK/KCK/YPG yönetim kadrolarına yönelik operasyonlarla teröre darbe üzerine darbe indirildi.” dedi.
ŞER GÜÇLERİ SEVİNDİRME ÇABASI 
Terör örgütüne en ağır darbeleri vuran MİT Başkanı'nı görevden almayı seçim vaadi olarak kullanmanın talihsizlik olduğunu kaydeden Çebi şöyle devam etti: “MİT Başkanı Hakan Fidan; küresel güçlerin, terör örgütlerinin, FETÖ’nün, PKK’nın, vesayetçilerin ve tüm şer odakların hedefindedir. Hakan Fidan’ı görevden almak her şeyden önce tüm şer güçlerin, terör unsurlarının, küresel odakların isteğini yerine getirmek, sevindirmek demektir.
NOKTA OPERASYONLAR
Hakan Fidan başkanlığındaki MİT hamleleri Türkiye’nin istiklal ve istikbal hamleleridir. Geriye dönüp bakıldığında da Türkiye’yi felaketin içerisine çekmeye çalışan şer güçlerin hamleleri MİT Başkanı Hakan Fidan’ın başkanlığındaki operasyonlarla savuşturulduğu görülecektir.” 
İHANETTİR
İlçe Başkanı Çebi, MİT Başkanı Hakan Fidan’ın siyasetten bağımsız, Türkiye duruşu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Bugün iktidara gelmeleri halinde MİT Başkanını görevden almayı kendilerine seçen zihniyet ne yazık ki tüm şer odaklar ve terör örgütlerinin istekleriyle aynı paydada buluşmuştur, esas zihniyetlerini sergilemişlerdir. Ancak bilinmelidir ki MİT Başkanını hedef almak her şeyden önce bu ülkeye, bu vatanda ihanettir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber