TTSO'da projeler görüşüldü

"KENT KONSEYLERİ ORTAK AKIL KONUSUNDA ÖNEMLİ"

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Önder Taşan ve yürütme kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti.

Başkan Taşan, Ortahisar Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi, planladıkları projeleri anlattı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de şehirlerin ileriye gitmesi için tüm kesimlerin fikirlerinin önemli olduğunu belirterek, "Kent konseyleri de her kesimden kişilerin katılımıyla güzel bir istişare ve ortak akıl ortamı sunuyor. Buralardan çıkan fikirler ve projeler şehri yönetenler için büyük öneme sahip Kent konseylerinin bu bilinçle çalışmalarını yürütmesi de şehre katkı açısından önemlidir" dedi.

ZİRAAT KATILIM BANKASINDAN ZİYARET

Ziraat Katılım Bankası Trabzon Şube Müdürü Bülent Bayburt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret ederek çalışmaları konusunda bilgi verdi.

BAŞKAN ÇELEBİ BAKANLIK HEYETİNE TRABZON'U ANLATTI

Ticaret Bakanlığı Uzmanı Burcu Banu Başal, Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık Firması Temsilcisi Elif Semra Ceylan ve beraberindeki uzmanlar, DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik’le TTSO Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti. Çelebi, Ticaret Bakanlığı'nın şehirlerin ekonomileri konusunda yaptırdığı bir araştırma kapsamında heyet üyelerine görüşlerini açıkladı.

KUVEYT TÜRK'TEN ZİYARET

Kuveyt Türk Katılım Bankası Değirmendere Şube Müdürü Mikdat Taşkın, TTSO Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti. Taşkın, bankanın iş dünyasının finansmana erişimi konusunda sağladığı imkanlar hakkında Başkan Çelebi'yi bilgi verdi.

SERA LAKE RESORT OTEL'DEN ZİYARET

Sera Lake Resort Otel İdari İşler Müdürü Emine Çakır, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Çakır, otel ve yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Çelebi'ye bilgi verdi. Çelebi, turizmin önemli bir noktaya ulaştığı Trabzon'da kaliteli turizm tesislerinin önemine dikkat çekerek, "Bu anlamda tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca iş dünyasından temsilciler Başkan Çelebi ve yönetim kurulunu ziyaret ederek çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber