banner240
banner237
banner238

Ak Prati Ortahisar İlçe Başkanı Cebi çalışmaları Yerinde İnceledi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Farabi Caddesi ile sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan transit yol çalışmasını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği projede çalışmaların sürdüğünü söyleyen Çebi, “İhale sürecinin sona ermesinin ardından yüklenici firma çalışmalarına başladı. Proje kapsamında 500 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde yol, taş duvar, dolgu, kazı, yaya yolu, dere ıslahı, betonlama gibi geniş bir çalışma yapılacak.” dedi.

TÜM SÜRÜCÜLERE AÇIK OLACAK

Mevcut trafik akışında hastaneye ulaşmak isteyen sürücülerin yoğun bir trafiğin içerisine girmek durumunda kaldığını anlatan Çebi “Farabi Hastanesi bölgemizin en önemli sağlık kurumlarından bir olarak yıllardır hizmet veriyor. Ambulans ve hasta taşıyan araçlar acil durumda olsa da Kalkınma Mahallesi’ndeki yolu kullanıyorlar. Ambulanslar ile birlikte yol, tüm sürücüler için açık olacak” dedi.

KISA YOLDAN SAHİL YOLUNA ULAŞILACAK

Çebi, projenin hastane ulaşımına sağlayacağı katkının yanı sıra Üniversite ve mahalleye de büyük katkı sağlayacağını söyleyerek “Kalkınma’dan sahil yolunun karşısına geçmek isteyenler Meteoroloji Müdürlüğü’nün önündeki üst geçit ve kavşağı kullanıyorlar. Üniversite öğrencileri de yolu kullanarak benzer şekilde sahil yoluna ulaşabiliyor. Projede transit yola üniversite yönünden merdiven bağlantısı yapılacak. Öğrenciler yeni güzergahı kullanarak sahil yoluna, alışveriş merkezine ve 100.Yıl Parkı’na ulaşabilecekler.” diye konuştu

TRAFİK RAHATLAYACAK

Çalışmanın tamamlanması ile birlikte Farabi Hastanesi yönündeki trafiğin oldukça rahatlayacağını söyleyen Çebi şöyle devam etti: “Şehir merkezinden Farabi Hastanesi yönüne akan trafik rahatlamış olacak. Ayrıca hava alanı yönünden gelen araçlar için de yeni alternatif bir güzergah oluşacak. Hastane için Kalkınma Mahallesi’ndeki yolu kullanan sürücüler yolun trafiğe açılmasıyla mahalle içerisine girmeden direkt hastaneye ulaşabilecek. Hayırlı olmasını diliyorum.”

DERE ISLAHINI ÖNEMSİYORUZ

İlçe Başkanı Çebi, projenin sadece yol yapımında ibaret olmadığını dere ıslahının da projenin içerisinde olduğu bilgisini vererek “Dere ıslahının da proje kapsamında yer alması önemlidir. Dere ıslahını çok önemsiyoruz. Çalışma bitince mevcut görüntü de ortadan kalkmış olacak. Projenin estetik yönden de Trabzon’a güzellik katacaktır.”           

GÜZELLİK KATACAK

Projenin estetik yönden de Trabzon’a güzellik katacağını kaydeden Çebi “Kaynaklar yerinde ve ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyemize, Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na bölgenin ihtiyacı projeyi hayata geçireceği için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Çebi, AK belediyeciliğin odağında milletimizin talepleri olduğunu söyleyerek şunları söyledi: “AK Parti belediyeciliği gönül belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir. Hizmeti düsturuyla gönüller yapmaya, aziz milletimizin gönlüne girmeye talibiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Erdoğan’ın yürüdüğü yolda durmadan çalışmaya, gönüller kazanmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber