AKÇAABAT BUTİK SPOR SAHALARIYLA DONATILIYOR

Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin uygun yerlerine yeni yaşam alanları ve butik spor sahaları oluşturmanın yanı sıra mevcut spor alanları baştan sona yenileniyor, ihtiyaca yönelik olarak tadilat ediliyor ve eksikleri gideriliyor.

AKÇAABAT’TA 17 ADET BUTİK SAHA OLUŞTURULDU

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatlarıyla birlikte harekete geçen ekipler; Yaylacık, Darıca, Tütüncüler, Söğütlü, Yıldızlı, Derecik ve Sarıtaş Mahallelerinde uygun görülen yerlerde 10 adet yeni butik spor sahaları oluşturdu.

Ayrıca Akçaabat’ta bulunan ve ihtiyaç hasıl olan Yaylacık İlkokulu, Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi, Akçaabat İMKB Lisesi, Akçaabat Samet Uslu Kız İmam Hatip Lisesi ve Sarıtaş İmam Hatip Lisesi gibi okullarda da 7 adet butik spor sahası yapılarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

GENÇLERİMİZİN GELECEĞE LAYIKIYLA HAZIRLANMASINI ÖNEMSİYORUZ

Gençlerin bugününü en verimli şekilde kullanabilmesini sağlamak, sporla iç içe, kötü alışkanlıklardan uzak ve hareketli bir yaşam sürmelerini sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Gençlerimizin geleceğe layıkıyla hazırlanabilmesi için Akçaabat Belediyesi olarak eğitimden spora, sanattan bilime birçok alanda çalışmalarımızı eksiksiz yürütüyoruz. Bizler çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız için bugünü hazırlarken; geçmişin birikimiyle yarının huzuruna yatırım yaptığımızın farkındalığı ile çalışıyoruz. Bu yatırımın donanımlı, üretken, kendisiyle ve toplumla barışık, insan ve tarih şuuruyla meseleleri irdeleyip anlayabilen ve problemlerini en doğru yol ile çözebilen bir nesli inşa ettiğinin de bilincindeyiz. Her geçen gün teknolojinin geliştiği ve bağımlılığın arttığı dünyamızda çocuklarımızın, gençlerimizin ve hemşehrilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sporla bezenmiş hareket odaklı bir yaşam felsefesine sahip olmalarını arzu ediyor ve bunun için çalışıyoruz. Akçaabat’ımıızn çeşitli mahallelerinde uygun görülen mekanlarda butik spor sahaları oluşturuyoruz. Yine mahallelerde ve ilçemizdeki okullarda ihtiyaç dahilinde halkımızın ve öğrencilerimizin faydalanmalarını sağlamak için mevcut olan butik spor sahalarını gereken ihtiyaçlarına uygun şekilde tadilat ederek yeniden spora ve gençlere kazandırıyoruz. İlçemizde yeni yaşam alanları, parklar ve butik spor sahaları oluşturmaya devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber