AKÇAABAT SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMALARINDA SONA GELİNDİ

Akçaabat’ın Çarşı Bölgesinde yapılan çalışmalarda cadde ve sokaklarda bina cephelerinde cephe iyileştirme, yenileme, söve boya ve diğer çalışmalar tamamlandı.

Mezarlık Camii dış cephesi aslına uygun olarak yenilendi ve aydınlatıldı. Dükkan tabelaları projeye uygun şekilde yenilendi. Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında dükkan cepheleri büyük oranda iyileştirildi. Projenin son aşaması olan zemin iyileştirme, düzenleme ve aydınlatma aksesuarlarının yenilenmesi çalışmaları da İnönü Caddesi boyunca devam ediyor.

Konu ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Öncelikle binaların cephelerindeki iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Mezarlık Camiisi’nin dış cephesini aslına uygun şekilde yenileyip aydınlatma işlemi gerçekleştirdik. Dükkânların cepheleri ve levhaları ile ilgili düzenlemelerimizi de büyük oranda bitirdik. Alt zemin çalışmalarımız da İnönü Caddesi A. Fazıl Ağanoğlu İlkokulu önünden başladı. Zemin iyileştirme ve aydınlatma çalışmaları İnönü ve İstiklal Caddesi boyunca devam ederek Mezarlık Camii’ne kadar ulaştı. Bu alanlarda aynı zamanda trafik düzenleme ve kaldırım genişleme işlemlerini de yapmış olacağız. Çalışmaları çok hızlı bir şekilde gerçekleştirerek, sokaklarımızın hak ettiği değeri kazanmasını sağlıyoruz. Emeği geçen ekiplerimize ve bizlere destek olan bölge sakinlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber