banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA ATATÜRK BULVARI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR

Akçaabat’ın daha da gelişmesi ve güzelleşmesi Akçaabatlıların ise yüksek standartlarda refah içinde yaşaması için durmadan çalışan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şehrin en işlek bulvarını yeniden düzenleyerek trafikte yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, trafiğin yoğun olduğu Atatürk Bulvarında kaldırım düzenlemesi ve yol çalışmasının yapılacağını belirterek bulvarın etap etap yeniden düzenleneceğini söyledi.

Atatürk Bulvarında yapılan düzenleme için detayları paylaşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, açıklamalarına şöyle devam etti; “Atatürk Bulvarını, Hamam Çimeni Çarşısının önüne kadar kaldırımları, otopark alanları otobüs ve taksi durakları ve otopark alanlarıyla birlikte yeniden düzenleyeceğiz. Çalışmalarımıza ilk etapta Kaymakamlık binasının önünden başlıyoruz. Daha sonra Belediyemizin önündeki yol ve kaldırım düzenlenecek. Yine Belediye binasının ön tarafında bulunan taksi durağı ve araçlar Atatürk Parkı’ndaki üst geçidin altına alınacak. Belediyemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde otopark alanı yapılacak. Atatürk Bulvarı düzenleme işi, tüm bunların ardından mevcuttaki Merkez İlköğretim Okulu önünden devam edecek. Çalışmaların son etabı ise Hamam Çimeni Çarşısı önünde yapılacak. Kaldırım düzenleme ve yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte trafik akışı daha rahat ve sağlıklı olacak. Belediye otobüsleri ve yolcu minibüsleri için duraklar yapılacak. Duraklar sayesinde daha kolay yolcu alınabilecek. Mevcut Batı-Doğu yönünde akan trafik aynı istikamette akmak suretiyle mevcut ana karayolu tarafına ötelenecek. Böylelikle kesintisiz trafik akışı sağlanacak. Yolcu indirme- bindirme cecpleri sayesinde de vatandaşlarımız rahat ve düzenli olarak dolmuşlara ve otobüslere ulaşabilecek. Atatürk Bulvarında yapılan düzenlemelerle birlikte trafik daha kolay ilerleyecek. Bu çalışmanın şimdiden şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber