ALİ ŞENTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

Akçaabat şoförler ve otomobilciler odası seçimlerine mevcut oda başkanı Ali Şentürk ve  Köksal Üçüncüoğlu başkanlık için şoför odasına  kayıtlı şoförlerin oylarını alarak yarıştılar.

Gündem Gereği Divan Başkanlığına Sürmene şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ekrem Yılmaz Başkan yardımcılığına Çarşıbaşı Esnaf odası başkanı Turan Kaynar Katip üyeliklere Mustafa Varlık Süleyman Çelik seçildi. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunuşundan sonra  Odanın gelir gider ve  faaliyet raporları okunarak oylandı.

Divan başkanı başkan adaylarına söz verdi.

Başkan adaylarından Köksal Üçüncüoğlu şoför esnafına daha iyi bir yönetim   vadetti.

Mevcut başkan adayı Ali  Şentürk ise bir önceki seçimde bugüne kadar yaptıkları icraatları dile getirdi ve şoför esnafının her konuda yanında olmaya devem edeceğini söyledi. . 

Saat 17 de divan   başkanı oy kullanacak varmı diye salona sordu.

Cevap almayınca kapıları kapatarak iki oy sandığı açılı ve oyların sayımına başlandı.

Yapılan oylamada birinci sandıkta 331 oy kullanıldı. Oy sayımı sonucunda  Ali Şentürk 230, Köksal Üçüncüoğlu 87 oy alırken 14 oyda geçersiz sayıldı  ikinci sandıkta ise  351 oy kullanıldı. Sayım sonucunda Ali Şentürk 225 Köksal Üçüncüoğlu 117 oy alırken 9 oy geçersiz sayıldı.

Genel toplamda  Ali Şentürk  455 Köksal Üçüncüoğlu 204 geçersiz ise 23 olarak belirlendi.  

 Bu sonuçlar neticesinde Akçaabat Şoförler ve otomobilciler  esnaf odası başkanlığına Ali Şentürk başkan  yönetim kurulu üyeleri  Sezgin Şahin Selim Özcan Muhammet Bayram Hasan Sarali Ömer Seis Kadir Mısır dan oluşan liste kazandı.

Seçim sonrası konuşan Ali Şentürk Seçim de bize güvenen ve oylarıyla destekleyen şoför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorm .

Onlara layık başkanlığımı sürdüreceğim.

Bizlerde Emiroğlu Medya Reklam Yayıncılık manset61.com ve haberimhamsi.com Ailesi olarak 455 üyenin güven oyunu alarak yeniden güven tazeleyen Başta Başkan Ali Şentürk olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz

Ayrıca Ortahisar Gazeteciler Cemiyetin olarakta kendilerini tebrik ediyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber