ARAKLI BELEDİYEBAŞKANI CEBİ EKİBİYLE DEPREM BÖLGESİNDE

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, İlçe Başkanı Şaban Bıyık, meclis üyesi Mustafa Akgün, belediye personelleri ve ustalar çadır kentin bir an önce tamamlanması için kolları sıvadı. 
Depremden etkilenen vatandaşların normale dönene dek rahat bir şekilde konaklamaları adına dışı keçe ve branda ile kaplı ahşaptan çadırlar tasarlandı. Çadırların imalatı tamamlandıktan sonra Hatay'ın Payas ilçesine nakliyesi gerçekleştirildi. Araklı Belediyesi iş makineleri ve personelleri deprem bölgelerinde yoğun bir tempoda çalışma gerçekleştiriyor. Deprem bölgelerinde 7-8 gün kalan personeller hemen yeni personellerle değiştirilerek çalışmanın devamı sağlanıyor. 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi deprem bölgesinden bizzat çalışmaları takip ederek yaptığı açıklamada; ''Oldukça yıkıcı bir afet yaşandı. Can kayıpları oldu. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Çok üzgünüz. Elimizden geldiğince yaraların hızlı bir şekilde sarılması adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk günden bu güne belediye personelimiz sahada aktif bir şekilde görev yapıyor. Devletimizin her kurumu burada aktif bir şekilde görev yapıyor. Bunu siyaseten söylemiyorum ama Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde güçlü hükümetimizle yaraları hızlı bir şekilde saracağız. Hatay'ın Payas ilçesinde 50 tane ahşaptan çadır kuruyoruz. 12m2 olan bu çadırlar keçe ve branda ile destekleniyor. Kurulumu tamamlandığında AFAD ve Kaymakamlık aracılığıyla depremzede kardeşlerimize bir nebze nefes olacak. Rabbim ülkemize birdaha böyle bir acı yaşatmasın inşallah.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber