Balta'dan Berat Kandili Mesajı!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Muhammet Balta yayımlanan mesajında, Ramazan Ayı'nın müjdeleyicisi Berat Kandil’ine ulaşmanın mutluluğu ve sevinci içinde olduklarını belirtti. Berat Kandil’inin önemine dikkati çeken Balta, şunları kaydetti: "Varlığımızı bir kez daha gözden geçirme, hayatımızı muhasebe etme ve bizlere verilen nimetlere şükretme imkânı sağlayan mübarek gecelerden biridir. Dargınların barıştığı, akrabalık ve kardeşlik duygularının arttığı, maneviyatın anlam kazandığı Berat Gecesi, Yüce Allah'ın rahmet ve bereket kapılarını ardına kadar açtığı, günahlarımızı affettiği, ibadetlerimizi mükâfatlandırdığı müstesna gecelerdendir.  

Son zamanlarda asrın felaketi depremler nedeniyle ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Öyle ki bu feyizli gecenin anlam ve idraki ile şükretmeli, Yüce Rabbimizden sağlık, sıhhat ve afiyet dilemeliyiz.  Onun rızasını kazanma arzusu ve iştiyakı içinde olmalıyız. Bu gece Allah’a daha samimi bir şekilde sığınmaya vesile olmalıdır. Bu sıkıntılı günlerin geçmesi için elimizden gelen maddi ve manevi her şeyi yapacak, tedbiri elden bırakmayacak, Dua ve Tevekkülle Allah’a daha çok sığınacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu mübarek gecenin Ülkemiz ve bütün Ümmet-i Muhammed’i her türlü bela ve musibetlerden muhafaza buyurması merhamet, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, Milletimize en kalbi duygularımla selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber