Başkan Çebi; ‘Hız Kesmeden Çalışıyoruz’

Araklı’da önemli çalışmaların gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Çebi; ”Çalışmalarımızı yakından takip ediyor, her geçen gün Araklı’nın büyümesi ve gelişmesi adına yeni projelere imza atıyoruz. İlçemizin her bölgesinde çocuk parklarını tamir ediyor ve yenisini ekliyoruz. Futbol, basketbol ve voleybol alanları oluşturuyoruz. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenmeleri bizler için çok önemli. Bu sebeple projelerimizi yakından takip ediyoruz.

Tarihi Konakönü Merdiveni Hayata Geçiyor

Hürriyet mahallemizde Konakönü dediğimiz mevkide tarihi merdiveni ortaya çıkarıp oluşturduğumuz sosyal alana bağladık. Tarihi konaklar ve koylarıyla bilinen bu bölgeyi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız var. Çevre düzenlemesi, aydınlatması ile bambaşka bir görünüme kavuşturacağız. Burada basketbol, voleybol, futbol alanları oluşturuyoruz. Plajında tamamlanmasıyla yazın buranın dolup taşacağını düşünüyoruz.

Kadınlar için organik ürünler pazarı yapıyoruz. Kapalı, modern ve güzel bir alan olacak. Sadece organik ve doğal ürünlerin olacağı bu pazarda kadınlar ürünlerini satabilecek. Haftanın her günü açık tutmayı hedefliyoruz. Planlama çalışmal

arımız devam ediyor. Fakat sona doğru yaklaştık.

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz projeler kapsamında saat kulesi çalışmamız olacak. İlçemizin merkezinde uygun bir bölgeye sembol şeklinde bir saat kulesi yerleştireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.

Dekor Çalışmalarına Ağırlık Verilecek

Çeşitli cadde ve sokaklarda dekor çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydeden Belediye Başkanı Recep Çebi aydınlatma ve düzenleme çalışmalarına yakın bir zamanda başlayacaklarını belirtti. Türkiye’nin gündeminde olan sokak hayvanları ile ilgili olarak da büyükşehir belediyesi ile koordineli bir çalışma içerisinde olunduğunu ve kanun kapsamında güçten düşmüş, yaralı ve saldırgan hayvanların düzenli olarak toplandığını ve tedavi ettirildiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber