Başkan Çebi; ”Yaza Mükemmel Bir Sosyal Alan Hazırlıyoruz”

Konakönü özellikle denize girme yerleri ve koylarıyla adından sıkça söz ettiriyor. İnsanlar burada denizin ve manzaranın keyfini çıkararak aileleriyle birlikte yürüyüş yapıyor. Başkan Çebi bu bölgenin turizm açısından çok değerli olduğunu ifade ederek doğal görüntüyü bozmadan sosyal alan yaptıklarını söyledi. Yapılan sosyal alanla ilgili bilgi veren Başkan Çebi; ”Limanın hemen arka tarafında mini büfe, basketbol, voleybol alanları oluşturuyoruz. Aynı bölümde yine güzel bir plajımız olacak. Açık duş, şezlong alanları, soyunma kabinleri ile son derece modern bir görünüme kavuşturacağız. Sadece burasıyla sınırlı kalmayacağız. Araklı’da denize girilebilen birçok güzel alan var. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışmalarımız neticesinde bu mevkileri de değerlendireceğiz.” dedi

Araklı’da Devasa Çalışmalar Gerçekleştirdik

Araklı’da devasa projelere imza atan Başkan Çebi; ”Sanayi sitesi, doğalgaz, hükümet konağı ve belediye binası, yeni okullar, yeni köprüler, dış cephe sağlıklaştırması, bulvar projesi, dört etap TOKİ konutları, sahil projesi, mini otoparklar, içme suyu arıtma tesisi ve daha birçok projeyi ilçemizde gerçekleştirdik. Durmuyoruz, üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Kadınlar için yaptığımız organik ürünler pazarını yakın bir zamanda açacağız. Burada vatandaşımız organik ve el emeği ürünlerini sergileyip satabilecek. Kapalı ve modern bir pazar oluşturuyoruz. Tüm kadınlarımıza hayırlı olsun.”

Vatandaşımızla Gönül Bağımız Her Daim Diri ve Canlı

Vatandaşların derdiyle dertlenen ve her daim çözüm üretmeye çalışan Belediye Başkanı Recep Çebi bu konuda önemli mesajlar verdi. Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımızla gönül bağımız hep diri ve canlı kalmıştır. Açık kapı dediğimiz sistemi yıllardır devam ettiriyoruz. 7’den 70’e, genciyle ve yaşlısıyla bir aradayız. Tüm düğünlerde, cenazelere ve özel günlerinde vatandaşlarımızın mutluluğunda ve acısında hep yanındayız. Her söylenene tamam, olur dediğimiz için bizi eleştiriyorlar. Yok demek kolaydır. Fakat vatandaşın derdiyle dertlenmek, çözüm üretmek zordur. Biz zorun altında çözüm etmeye çalışıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber