banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU GAZETECİLERLE BULUŞTU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu’na ziyareti sırasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin ile Danışman Metin Güneş eşlik etti.
 
ZOR BİR GÖREV İFA EDİYORSUNUZ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Başkan Zorluoğlu, “Çok zor ve meşakkatli bir görev ifa ediyorsunuz. Bunun ziyadesiyle farkındayız. Çok büyük zorluklar olabiliyor ama sizler tüm bu zorlukları aşıp vazifenizi en iyi şekilde yaparak, kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Trabzon yerel basını diğer illerle kıyaslandığında oldukça kadim bir camia. Elbette bundan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Trabzon’da yerel basının daha güçlenmesi, gelişmesi, ekonomik anlamda daha rahat noktaya erişmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yerel basın kuruluşları ile ilişkilerinin makul ve olması gerektiği şekilde olduğunu düşünüyorum. Bizleri de zaman zaman eleştiriyorsunuz. Bunu saygıyla karşılıyoruz. İnşallah bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi yerel basın ilişkisi devam edecek. Önümüzde seçimler var. Seçim sürecine girildiğinde biz siyasiler kadar, basın mensuplarının da iş yükü artıyor. Daha dengeli gazetecilik anlayışı ortaya koymak gerekiyor” dedi.
 
KÜÇÜK: BÜYÜK KATKILARINIZ OLDU
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Veda Küçük ise Başkan Zorluoğlu’nun göreve geldiği günden itibaren her zaman gazetecilerin yanında olduğunu belirterek, “Gazeteciler Cemiyeti’ne büyük katkılarınız oldu. Binamızı yenilediniz. Gazeteciler için daha rahat ve konforlu çalışma alanları oluşturdunuz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da takdim ettiğiniz nazik hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Ziyaret, Başkan Zorluoğlu ve basın mensuplarının günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.
 
BASIN TARİHİ MÜZESİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Zorluoğlu, daha sonra Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Basın Tarihi Müzesi’nin açılışına katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber