BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN YENİ TOPTANCI HALİ MÜJDESİ

Ziyarette yeni toptancı hali müjdesi veren Başkan Zorluoğlu, “Esnafımızın tüm ihtiyacını karşılayacak, modern Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ni kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz” dedi.
 
Yeni güne Trabzon Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ni ziyaret ederek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Ercan Şılbır ve yönetim kuruluyla kahvaltıda buluştu. Hal esnafının sorunlarının ve taleplerinin masaya yatırıldığı görüşmede Başkan Zorluoğlu’na Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, il yöneticileri ve daire amirleri eşlik etti.
 
DERNEK BAŞKANI ŞILBIR ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve toptancı halinde yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Zorluoğlu’nu bilgilendiren Başkan Şılbır, “Trabzon Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde yaklaşık 68 esnafımız faaliyet gösteriyor. Günlük ortalama 2000- 2500 esnaf hale giriş çıkış yapıyor. Geceleri yoğun sevkiyat oluyor. Özellikle uluslararası nakliyatlarda bekleme süreleri uzayabiliyor. Gerek hal esnafının gerekse de alışverişe gelen esnafın oturup dinlenebileceği sosyal mekânlara ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.
 
KISA SÜRE İÇERİSİNDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Trabzon Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin zaten gündemlerinde olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu ise, “Ziyaretimizin amacı biraz da bu müjdeyi sizlerle paylaşmaktı. Arkadaşlarımız şu anda çalışıyorlar. Hem esnafın hem de müşterilerinin rahat edeceği daha güzel sosyal ve ticari alanlara ihtiyaç var. Elimizden geleni yaparak, esnafımızın tüm ihtiyacını karşılayacak, modern Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ni kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
TOPTANCI HALİ ESNAFINDAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR  
Başkan Zorluoğlu daha sonra hal esnafını tek tek ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. Yeni Sebze ve Meyve Toptancı Hali müjdesini esnafla paylaşan Başkan Zorluoğlu, tüm sıkıntıların çözümünde herkese bir telefon kadar yakın olduğunu dile getirdi.  Yeni mekân müjdesi karşısında mutlu olduklarını belirten hal esnafı, “Bugüne kadar makul hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen, bizlere her zaman destek olan, şimdi de bizi daha iyi şartlara kavuşturacak yeni hali hayata geçirecek olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber