BÖLGE MÜDÜRÜ KAŞIKÇI’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı’nın da yer aldığı ziyarette, Bölge Müdürü Kaşıkçı yaptıkları çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Adanur’u bilgilendirdi. 

TRABZON BASINI ÇOK GÜÇLÜ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, “Trabzon, yerel basın anlamında Türkiye’nin en güçlü şehirleri arasında yer alıyor. Gittiğimiz diğer şehirlerde Trabzon basınının gücünü net olarak görmekteyiz. Bunda şüphesiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü olarak sizlerin de büyük payı ve emeği var. Sizlere ve tüm basın mensubu arkadaşlarımıza ortaya koydukları özverili çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ 

Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı ziyaretin anısına İletişim Başkanlığının hazırlamış olduğu hediyeyi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur’a takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber