BÜYÜK SANAYİ SİTESİNDE SULAR DURULMUYOR: ŞİMDİ İSE OTOPARK KRİZİ PATLAK VERDİ

O dönemin Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından sanayi esnafının araçlarını çekmesi amacıyla kullanılması için söz konusu alan sanayi derneğine tahsis edilmişti.
O dönemin Belediye Başkanı çevre düzenlemesinide sağlayarak esnafın derneğe cüzi bir katkı sağlaması karşılığında araçlarını çekebileceğini söylemişti.
Sanayi esnaflarından Abit Çabuk bizlerde derneğimize katkı olması için bu günkü rakamlarla otopark alanında dernek tarafından görevlendirilen Erol Terzi’ye ödemiş olduğumuz aylık 200 TL karşılığında araçlarımızı bu alana çekmekte idik bariyer ile girile bilinen alana kumanda ile açarak her esnafın kendisine ayrılan duvarlara plakası yazılan yerlere araçlarını park ediyorlardı.
Yaklaşık olarak 70 araca yakın esnaf araçlarını buraya park etmekte idi.
Şimdi ise gelinen noktada aidatlarımız ödediğimiz halde sabah işyerimize gelip her zamanki gibi araçlarımızla otoparka girmeye çalıştığımızda dernek yönetimi tarafından çekildiğini öğrendiğimiz görülen araçlarla otoparka girişimimiz engellenmektedir.
Sebebini sorduğumuzda dernek başkanı Ayhan Aracı’nın talimatıyla burasının artık araç otoparkı olarak kullanılmayacağını bu alanın dernek başkanı tarafından başka şahıs ya da şahıslara daha yüksek miktarda başka şahıslara kiraya vereceğini hatta bazı kişiler ile anlaşma yaptığını da söylenmektedir dedi.
Sanayi esnaflarından Abit Çabuk otopark olarak derneğe tahsis olarak verilen yerin yine dernek tarafından belediyeye 11 yıldır kirasının ödenmediğini 11 yıllık kirayı ödemek için burasını başka kişi yada kişilere vereceğini söyledi.
Sanayi esnaflarından Abit Çabuk bizlerin 11 yıldır ödediğimiz otopark ücretlerini sayın dernek başkanı Ayhan Arpacı alarak belediye ye kirayı ödememiş bu toplanan paraların nereye harcandığını da sormak isteriz şimdi ise biriken kiranın ödenebilmesi için burayı başka şahıslara kiralama yoluna gitmiştir.
Sanayi esnafları olarak buradan dernek yönetimine ve özellikle dernek Başkanı Ayhan Arpacı'ya çağrıda bulunuyoruz yaptığınız yanlıştan bir an önce dönün burasını otopark olarak kullanılmasına devam edilsin yoksa bizler burada toplanan sanayi esnafları olarak gerekli mercilere müracaat ederek hakkımız olan otoparkı geri alana kadar mücadelemiz devam edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber