BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI, BAŞARILARI İLE GURURLANDIRDI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarında birçok kategoride birincilik elde etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarıları ile gururlandırmaya devam ediyor.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Trabzon’da düzenlenen yüzme yarışlarında Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları birçok kategoride birincilik elde etti. Sporculardan Alparslan Yaylı 100 metre serbest ve 50 metre kelebek, Nisa Nur İlyan 100 metre serbest, 50 metre serbest ve 50 metre kelebek, Muhammed Enes İlyan 50 metre kelebek, Elif Gülce Köse 100 metre ve 50 metre kurbağalama, Metehan Elvan 50 metre kelebek kategorilerinde birinci oldular. 

BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORLAR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada sporun bütün branşlarının destekleneceği ifade edilerek, “Sporcularımız, spor şehri Trabzon’u her alanda başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Her sporcumuza ve sporun her dalına desteğimiz sürecek. Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, emeği geçen antrenörlerimize ve destekleyen ailelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI, BAŞARILARI İLE GURURLANDIRDI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.