banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR’İN BÜYÜK PROJELERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN AÇILIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çok sayıda önemli proje, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılıyor. Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ocak Pazar günü saat 14.00’te 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katılacak.
 
600 MİLYON LİRA DEĞERİNDE 207 PROJE  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından hayata geçirilen Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Seçim Merkezi, Tam Otomatik Katlı Otopark, Yalıncak Sahil Düzenleme Projesi, Millet Bahçesi Kaykay ve Buz Pateni Pisti, Çocuk Trafik Eğitim Merkezi ve 18 ilçedeki 42 TİSKİ yatırımı başta olmak üzere yaklaşık 600 milyon lira değerinde 207 projenin açılışını yapacak.
 
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’a gelecek olmasının heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Trabzon’un ihtiyacı olan projeleri birbiri ardına hayata geçiriyorsak Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği destek sayesindedir. Sağ olsun Trabzon’a hizmet noktasında desteğini yakından hissediyoruz. Yaklaşık iki yıldır içerisinde olduğumuz pandemi şartlarına rağmen yatırımlarımız sorunsuz şekilde devam etmektedir. Büyükşehir Belediyemizin büyük küçük birçok yatırımı aynı anda yükseliyor. Zaman zaman sıkıntı yaşasak da duran ya da ertelediğimiz bir yatırımımız bulunmamaktadır. Yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 207 projemizin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılacak olması, bizlere ayrı mutluluk vermektedir. Daha yaşanılabilir bir Trabzon için yürüttüğümüz çalışmalarda her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber