Çapraz Cafe &Restaurant Hizmete Açıldı

Özellikle gençlere hitap eden cafe ve restorantta yemek, pasta ve tatlı çeşitleri bulunacak. Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat eski belediye başkan yardımcısı Cevat Birinci “Bu hizmete talip olan Çapraz kardeşleri tebrik ediyorum. Bereketli ve bol kazançlar diliyorum “ dedi

Açılışta bir konuşma yapan Dünya boks şampiyonu Selçuk aydın ise kısaca “İlçemiz bir kültür ve spor merkezidir.

Birçok ilde olmayan kültür, sanat ve spor organizasyonları yapılmaktadır. Bunların yanı sıra modern oteller restoranlar ve cafe vatandaşa hizmet veriyor. Bugün burada açılan cafe sahiplerini kutluyor bol kazanç diliyorum ”şeklinde konuştu.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya’ise “özellikle öğrencilere hitap eden bu modern işyerini açan Çapraz kardeşleri tebrik ediyorum. İlçemizin kalkınmasında bu tür işyerlerinin açılması birçok kişiye ekmek kapısı olması demektir. Kalite işyerinin müşterisini arttıracağı gibi, iş yerinede maddi yönden katkı sağlar. İş yeri sahiplerini kutluyorum” dedi.

Çapraz cafe restorantın açılışına Akçaabat Ak parti belediye başkan adayı Osman Nuri Ekim, İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, Kadın kolları başkanı Satu Şahin, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber