CHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI OYMAN YÖNETİMİYLE AKUT'U ZİYARET ETTİ

Çalışmalar ile ilgili bilgi aldığımız ziyarette ayrıca geleceğe yönelik plan ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk. 

2007 yılında itfaiye merkezinde derneğe tahsis edilen konteynerin zaman geçtikçe artık yetersiz kaldığını ve yeni bir yerleşkeye ihtiyacı olduğunu paylaşmak isteriz.

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç tarafından 2019 seçim vaatleri arasında yer alan ‘Afet Eğitim Parkı’ zaman içerisinde Haluk Ulusoy tesisleri arkasında düşünülen, belediyenin internet adresinde ’Afet Eğitim Merkezi’ olarak yaklaşık 1.500.000 TL maliyetle düşünülmüş proje alanı içerisinde kendilerine yer verileceği konusunda görüşmeler yapıldığını öğrendik.

Afete karşı müdahelenin önemini çok daha iyi anladığımız bu günlerde, 2020’den bu yana mecliste ve basında dile getirilen projenin ne aşamada olduğunu merak etmekteyiz. Toplumu bilinçlendirmek ve arama kurtarma ekiplerin daha verimli çalışması adına öncelik verilmesi gerekmektedir.

Misafirperverliklerinden dolayı Ekip Lideri Sn. Köksal Ofluoğlu nezdinde tüm ekibe teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Ayağınıza taş değmesin.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı 
Fatih Suat Oyman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber