banner240
banner237
banner238

Cumhuriyet Halk Partisi Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen

Hafta içi ataması yapılan ve görevine başlayan emniyet müdürü Suvat Sezer'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Görüşme sonrası açıklama yapan ilçe başkanı Pekşen. 1845 yılından beri devlet sistemimizin önemli ve vazgeçilmez bir unsuru olan Emniyet Teşkilatımız Demokratik Hukuk Devletimizin önemli bir unsurudur. Polis teşkilatımızın temel amaçlarından olan Kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak.

Yasaların uygulanmasını sağlamak.  Bireysel ve toplumsal huzur ve refahımızın teminatıdır.

Yaşadığımız zor süreçte emniyet güçlerimizin iş yoğunluğu iyice artmıştır.

Pandemi sürecinde karantinadaki vatandaşlarımızın kontrolu ve uyğulamaya koyulan kısıtlamaların denetimi iş yoğunluğunu bir hayli artırmıştır.

Sağlıklarını hiçe sayarak toplum ve bizlerin refahı için fedakarca çalışan emniyet güçlerimize teşekkür ederiz.

Burada bizlere düşen, bu zorlu süreçte kısıtlamalara ve kurallara eksiksiz uymaktır. Uymayan arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı uyarmaktır.

Ziyaretimizde bizi üzen emniyet binamızın fiziki yapısıdır. Yıllar önce karayolları bakım  ve onarım  binası olarak kullanılan binanın bugün hala ilçe emniyet binası olarak kullanılması Yomramıza yakışmıyor.

Son yıllarda sadece konut ölçeğinde büyüyen Yomramız  beraberinde yüklü sorunlarıda günümüze taşıdı.

Eğitimde derslik sorunu, yoğun şekilde oto park sorunu, sosyal ve kültürel alan yokluğu, park, bahçe ve yeşil alan sorunu gibi devasa sorunlarla karşı karşıyayız.

Yomrada ki bu dengesiz büyüme yerel ve merkezi idarede ki yöneticilerin duyarsızlığı ve bezeriksizliğinden  kaynaklanmıştır.

Son bir yılda hükümet konağı ve Yomraspor tesislerinin yapım aşamasına gelinmesinden memnuniyetimizi belirtir emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yomra emniyet binamızında Trabzonun parlayan yıldız olan Yomraya yakışacak şekilde yapılamsı için gerek yerel gerekse merkezi idaride görev yapan yöneticilerimizin duyarlı olmasını bekliyoruz.

Küçücük odalarda gelen misafirini ağırlamakta  amirlerimiz ve görevini yapmakta zorlanan memur kardeşlerimiz kendi aralarında sosyal mesafeyi korumakta zorlanır durumdalar.

İnşallah yetkililer duyarlı olur ve bu sorunu çözerler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber