“Depremde Trabzon’un Türkiye’nin T’si olduğunu bir kez daha ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum”

 “Trabzon’la bir kez daha gurur duydum. Deprem sonrasında da Trabzon’un Türkiye’nin T’si olduğunu bir kez daha ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bölgeye desteğimiz devam edecek, yeniden imarı konusunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Çelebi, Trabzon’un doğu bölgesinde bir organize sanayi bölgesi oluşturmak için çaba gösterdiklerini de vurguladı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi 21’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Selçuk İskender, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan ve Meclis Başkanı Nevzat Özer ile diğer konuklar ve bölge sanayicileri katıldı.

“TRABZON ÜLKENİN HER ZOR ZAMANINDA ÖNDE GİDER”

Genel kurulda bir konuşma yapan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 6 Şubat’ta asrın felaketinin yaşandığını belirterek, “Kaybettiğimiz canlarımız için Allah’tan rahmet, yararlılarımıza acil şifa ediliyorum. Oradaki durum anlatılır gibi değil ama elbirliğiyle bu işin de üstesinden geleceğiz. Deprem haberini aldığımız ilk andan Trabzon iş dünyası olarak tüm gücümüzle bölgeye yardım göndermeye çalıştık. Vatandaşlarımız da bu kampanyaya büyük katılım gösterdi. Trabzon’la bir kez daha gurur duydum. Deprem sonrasında da Trabzon’un Türkiye’nin T’si olduğunu bir kez daha ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Trabzon ülkenin zor zamanında her zaman önde gider. Katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bölgeye desteğimiz devam edecek, yeniden imarı konusunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

“TRABZON’UN DOĞU BÖLGESİNE DE OSB OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Trabzon Arsin OSB’nin başkanlığını toplam 5,5 yıllık bir süre devam ettirdiğini belirten Başkan Çelebi, “Sanayicimizin cebine dokunmadan önemli işler yaptığımıza inanıyorum. Arsin OSB bundan sonra da kendi yağıyla kavrulmaya devam edecektir” ifadesini kullandı. Çelebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Trabzon’un doğu tarafında yatırımcının arsa talebi var. Bunu kesinlikle karşılamamız lazım. Tekstilkent’i yapalım, ardından doğu tarafında bir OSB oluşturmak istiyorum. Bu Trabzon’un ihtiyacıdır. Artık üretmemiz gerekiyor. Karadeniz Bölgesi sanayinin olmadığı bir bölge değil. Bölgede sanayi çok daha iyi konumda olabilir. Sanayi bölgelerinin sayısını artırmamız ve yatırımcıyı buraya çekmemiz lazım. Talep çok. Talep olduğu yerde bizim de arazi bularak yatırımcıya yardımcı olmamız gerekiyor.”

Konuşmaların ardından Trabzon Arsin OSB’de tek liste ile yapılan seçimlerde Dursun Ali Sakarya başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ali Baştürk, Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Okan Gündoğdu, İbrahim Yazıcı, Dilruba Mete Öztürk. OSBÜK Temsilcisi: Selçuk İskender

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber