DERSAN Kooperatifi ve TRİOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Maşuk Gülaçar

DERSAN Kooperatifi ve TRİOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Maşuk Gülaçar ve beraberindeki heyet Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Küçükarslan, Ali Baştürk, Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Firması Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Selçuk İskender, Çağlar Gıda Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Servet Mete, Yavuz Metal San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Keskin ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı karşıladı.

Ziyarette konuşan DERSAN Kooperatifi ve TRİOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Maşuk Gülaçar, GANA Cumhuriyetindeki yatırım fırsatları ve TRİOS 2023 hakkında bilgilendirme yaparak misafir perverliklerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’ye teşekkür etti.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Maşuk Gülaçar’a Organize Sanayi Bölgesi’nde üretilen ürün ve hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber