DOĞU KARADENİZ SAĞLIK TURİZMİ MERKEZÎ OLACAK

 Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Ortağı Ali Rıza Köroğlu tarafından, Trabzon'da bulunan TrHealing Tour Travel Acenta şirketi ziyaret edildi.

TrHealing Tur ortakları Yönetim Kurulu Başkanı Selami Karabulut, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgül ve Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Akbulut'un hazır bulunduğu ziyarette, bölgenin sağlık, kültür ve ekoturizmi değerlendirildi.

TrHealing Yönetim Kurulu Başkanı Selami Karabulut burada yaptığı açıklama, "Başta Trabzon ilimiz olmak üzere, bölge olarak sağlık turizmiyle ilgili altyapı çalışmaları her yıl artarak yaygınlaşmaktadır. TrHealing şirketi olarak,  özel, kamu ve fakülte olmak üzere tüm hastaneler ile koordineli çalışmaktayız.

Ortadoğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere, İran, Gürcistan, Rusya, Avrupa, ABD ve Afrika ülkelerinden, ülkemize, bölgemize ve Trabzon ilimize gelen misafirlerin, genel cerrahi, plastik cerrahi, deri ve zührevi hastalıklar, ağız ve diş sağlığı ve bir çok branşta, en iyi sağlık hizmeti alabilmeleri için gayret sarf etmekteyiz." Dedi 
TrHealing Tour Travel Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve Rehberlik Tercümanlık Hizmetleri Başkanı Mustafa Akgül ise, yurt dışından gelip, sağlık hizmeti talep eden misafirlere, her dilde profesyonel tercümanlar ile hizmet verdiklerine vurgu yaptı.

TrHealing Tour Travel Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu Haydar Akbulut, sağlık ve ekoturizmin önemine vurgu yaparak, bölgemizde sağlık turizmi ve ekoturizmin yaygınlaşması için, yurt içi ve yurtdışı turizm ve sağlık fuarlarına katılarak, bölgeyi ve şirketlerini tanıttıklarını ve bağlantı sağladıklarını ifade etti.

TrHealing Tour Travel Acenta Şirketi ortakları, bölge olarak turizmin çok yoğun şekilde iki-üç aya sıkışmaması ve 12 aya yayılması için, profesyonel ekipleri ve turizm paydaşları ile birlikte çalışmalar yaptıklarını vurguladılar. TrHealing Tour ortakları, ziyaret için, Haunedy Doğal, Yöresel ve Hediyelik Ürünler AVM ortakları Ömer Sarıalioğlu ve Ali Rıza Köroğlu'na teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber