DUYARLI OLMAK!!

Soğuklarin başlığı bu günlerde ve Covit 19 salgın nedeniyle çok esnafımızın iş yerlerinin kapanması ve çalışanlarında işsiz kalması sürecinde her şeyi Devletimizden beklemek olmaz dedik hayırseverler arayıp ailelere yardım yapılması noktasında insanları mutlu etmek için Yakacak (Kömür) yardımı aldık.Muhtar sert ekibiyle mahalleyi tarayarak ihtiyaçlı 95 aile tespit ederek isadamımi hayırsever bir kardeşimiz  bizlere Kasım ayında 2500kg Aralık ayında 6250 kg kömür.,ayrıca değerli hayırsever bir hanım efendi de benimde bu çorbada katkım olsun dedi ve 1500kg kömür Muhtarlığımıza teslim edildi.Daha önceden tespit edilen ailelere yetkililer nezaretinde muhtarlığımızdan dağıtımını yaptık.. Hayrı yapan kardeşlerimizden ALLAH CC razı olsun.Böyle duyarlı hayirseverden haber bekliyoruz...

Muhtar Sert Allah cc izin ederse  Cumhuriyet mahallesinde KIŞ boyu ihtiyaçlı hiç bir aile üşümeyecektir.Her ay muntazam şekilde ihtiyaca binayen Yakacak(Komür) ve guru gıda(kumanya) yardımı yapılacaktır.. 

Sert diyorki,hayırsever vatandaşlarımız,hayırsever hanımefendiler sizlerinde bir katkısı olsun diyorsanız  muhtarlığımızi arayiniz,gelelim hayırlarınızı alalım gizlilik bağlamında gerekirse sizlerin kontrolünde ihtiyaçlılara dağıtalım.. "Destek sizden,hizmet bizden"

"Başınız girerse dara hemen Cumhuriyet mahallesi Muhtarınızı ara"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber