ERBAKAN'A DESTEK

BAHATTİN BAŞTÜRK/ANKARA

Yeniden Refah Partisi Trabzon Teşkilatı, Ankara Arena'da gerçekleşen ikinci büyük kongre için Trabzon'dan yollara çıktı. İl Başkanı Süleyman Pulat'ın oluşturduğu ekiple 30 otobüsle bin 250 kişi Başkent Ankara'ya çıkarma yaptı. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın yeniden seçildiği kongrede Trabzon teşkilatları da gerek salon içinde gerekse salon dışında coşkuya ortak oldu. İl Başkanı Pulat, kongre dönüşü 2023 seçimlerinin startına da başladıklarını ifade etti. 

EMEK VERDİNİZ

Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, otobüste seyahat ederken teşkilatlara seslenerek, "Yolculuğumuz bir gün 2 gece sürecek. Bizlere misafirsiniz. Evlerinizdeki rahatı bırakıp bizlerle yola çıktınız. Bizlere eşlik ettiniz, yalnız bırakmadınız. Kongre heyecanını salonda yerinde yaşayacağız. Allah razı olsun. Büyük emek verdiniz, mücadele ettiniz. 30 araçla yollardayız. Allah yolumuzu açık eylesin" dedi. 

ŞER GÜÇLERLE OLMADIK

Pulat, "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sizler kıymetli bir çalışma içinde olduğumuzu biliyorsunuz. Milli Görüş tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkmıştır. Şer güçlerle hiç bir zaman yol arkadaşlığı yapmamıştır. Yolumuz da kongremiz de hayırlara vesile olsun. Kongremizin ardından 2023 seçimlerinin startını da veriyoruz. Teşkilatlarımızda gayret içerisinde olacaktır" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber