HER YERDE ÇALIŞMA VAR

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Şefik Türkmen’in talimatları doğrultusunda, ilçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahalledeyol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Kaldırımlar yapılıyor, parke taşlar döşeniyor

Çalışmalar kapsamında ilçemiz Nefsipulathane Mahallesi, İnönü Caddesi, Yaylacık Mahallesi’nde parke çalışmaları devam ederken Yıldızlı ve Söğütlü Mahallelerinde de tretuvar çalışmaları yapılıyor. 

Yol bakım ve onarım çalışmaları

İlçemiz Esentepe, Akçakale, Adacık, Uçarsu, Mersin, Söğütlü, Darıca, Doğanköy, Derecik, Fındıklı Mahallelerinde malzemeli yol bakımı yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri aynı zamanda Söğütlü, Aydınköy, Uçarsu, Derecik, Dörtyol Mahallelerinde ve ilçemizin birçok mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. 

“Kentin Her Noktasına Hizmet”

Alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Şefik Türkmen , “İlçemizi, bugüne kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarla her noktasına hizmet giden bir kent yaptık. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürüyor. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber