“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”

Çelebi ayrıca 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından kadın girişimcilerin de bölgeye yapılan yardımlarda önemli rol oynadığını belirtti.

KADIN PERSONELLE BİRARAYA GELDİ

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve Trabzon Turizm Konseyi’nin kadın çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Organizasyona TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de katıldı.

Kadınların iş hayatında, üretimde ve girişimcilikte daha fazla yer almasını desteklediklerini ve bu konuda yapılan her projeye önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çelebi, “Kadınların üretimdeki, iş hayatındaki, girişimcilikteki gücü arttıkça ekonomimiz de güçlenecektir. TTSO tarihinde ilk kez bu dönem 4 kadın meclis üyemiz seçildi. Amacımız bu oranı daha da artırmak olmalıdır” dedi.

Başkan Çelebi, kadın girişimcilerin 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illere yapılan yardımlarda da önemli roller üstlendiklerini vurguladı ve teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber